Testmaterial

från Scrapit fick jag för ett tag sedan genom Swescrap . Det bestod av tre mönstrade papper från Tinkering ink och två overlays från Hambly.

image109

image110

image111

Utöver papprena har jag använt: Pappers- och blingblommor- Magdas scrapbooking. Alfabetstickers- Ki memories, American Crafts och Doodlebug. Plastblommor och minibrads- Queen & co. Filtblommor- American crafts. Brads.

DT scrappar samma foto!

Annika, Carina och jag i Magdas DT fick samma foto men olika material att scrappa. I mitt paket var det bl.a. nya tuffa Elsie-papper, söta diecuts och ett helt ljuvligt foto!

image106


     

Allt material finns hos Magdas och där kan du även se Annikas och Carinas sidor!


Pågåendeprojektförvaring!

Jaa, så här såg det ut:

                             

Jag använde som sagt kartonger som jag tejpade ihop. jag klippte ut ytterligare kartongbitar till sidorna som jag satte fast med dubbelhäftande tejp. Alla skarvar tejpade jag med svart tejp och sedan målade jag sidorna med akrylfärg. Ovanpå limmade jag fast en bazzill. Jag valde att inte dekorera någonting. Det går ju absolut att göra en snyggare förvaring utan synlig tejp och så men den här duger så länge.

Midsommarfirande!

Måste bara visa ett foto på Axel från igår. Han dansade motvilligt med oss andra  runt stången men han såg hela tiden ut så här:

image99

På pysselfronten har jag fått lite ny energi genom ett DT-paket från Magdas.  En layout är färdig och två andra projekt är på gång! Får visa dem senare...
Jag har även bestämt mig för att återigen flytta upp min "scrapping" från källaren där det är för kallt, tråkigt och fuktigt. Melvin sa nyss "Mamma, har du scrapping på tre ställen?" Alltså är det dags att organisera om, slänga gamla saker och åka till Ikea för att hitta lite nya snygga förvaringslådor och tidskriftsamlare. Är även så trött på att mina påbörjade och påtänkta projekt ligger överallt så nu idag har jag gjort mig en egen "förvaring" av gamla scrapkartonger från Magdas.  Den blev mer praktisk än snygg! Ska lägga ut bilder här snart.

Stämplat...

...till Scrappiz vår- och sommartävling. Har haft lite "kris" här. Först tog fotopapprena slut och när vi väl köpt nya så var det ju dags att byta färgpatron...Grrrr! Jag har vant mig vid att välja foto och storlek och skriva ut själv, men nu fick jag titta vad vi hade för foton framkallade. Ja, ja nu är det löst!

image98

Jag har använt: papper- Bazzill, American Crafts. Foamstamps, magnetstämplar o akrylfärg- Making memories. Clearstamps- Autumn leaves (Tack Eva-britt för lånet!). Stämplar- Handstämplat och Panduro. Sjärnor- American crafts o Plain janes (har jag för mig) Bling- Ki memories. Filt, stämpeldynor och embossingpulver.

Tack för titten och kommentarerna jag fått!

VÅR!

image97

Mitt bidrag till Junis månadstema på Swescrap.
Det är spireor som blommor så vackert.

Jag har använt: Papper- Bazzill, American Crafts. Transparent diecut, bling och journalingkort- MME. Thickers- American Crafts.

Fåglar...fåglar...fåglar

image96

Jag har använt: Papper- Scenic Route o bazzill. Die cuts- Crate. Spets- (finns hos Magdas). Thickers- American Crafts. Fågel- Prima. Rub-ons- Hambly.

Tack för titten!

Skapa med TYG!

Ja, det är min utmaning till er på Swescrap denna vecka.

"Det finns så många snygga och användbara tyger du kan ha på dina albumsidor/kort. Det kan vara jeanstyg, filt, spetstyg eller mönstrat bomullstyg som det jag använt. Dessa kan klippas i önskad form och limmas eller sys fast. Ni kan säkert komma på fler spännande användningsområden. Nu får ni kika vad ni har i era gömmer där hemma!"


image95

Jag har använt: Papper- Sassafras Lass. Rub-ons och knapp- American Crafts. Blomma- Magdas scrapbooking. Stämplar- Ki memories o Li´l Davis. Akrylfärg- Making memories. Tyg.

Skissutmaning...

...på SWEscrap bloggen denna vecka. Här är min tolkning av den:


image94

Jag har använt: Papper- Scenic Route o Ki memories. Rub-ons, thickers o små filtblommor- American Crafts. Brads, penna och band. Journaling spots- Heidi Swapp.

Tack för titten!

Nygamla...

...layouter jag skickat in till tidningen på tema sommar och semester. De kom inte med så då kan jag ju visa dem här! Alla fotona är från förra sommaren.


image90

Jag har använt: Papper- Bazzill o American Crafts. Knappar, blommor och thickers- American Crafts. Penna- Zig.

image91

Jag har använt: Papper- Bazzill o Sassafras Lass. Filtblommor- American Crafts. Rub-ons- Hambly. Brads.

image92

Jag har använt: Papper- Bazzill o Sassafras Lass. Knappar, rubons o thickers- American Crafts.


image93

Jag har använt: Papper- Bazzill o Scenic Route. Bling- MME. Stickers- American Crafts


Förresten, när jag skrev det förra inlägget så kliade det så på mina tår. Efter en stund tittade jag närmare och upptäkte att den minsta FÄSTING jag sett satt fast mellan två tår! USCH!!! Jag tar ju fästingar nästan dagligen på katterna men de behöver ju inte ge sig på oss. Och barnen har redan somnat så jag kan ju inte väcka upp dem för att leta fästingar eller??? Dessa äckliga djur. Jag ser inte att de fyller någon som helst funktion. Och inte de där gräsliga sniglar vi har i trädgården heller. Hur kan de vara så många ? Var kommer de ifrån? Hur kan de hinna äta så mycket? Ibland vill jag bara ge upp och ha kort-kort gräsmatta i hela trädgården eller kanske asfaltera? Har ni några tips hur man blir av med dem? Jag vill inte ha ankor eller strömkablar.
Nåja, jag ska inte klaga mer. DET ÄR JU SOMMAR!!!!

Tack för titten!

Publicerade...

...layouter i Scrapbooking m.m. visar jag i brist på annat!

                                                     

Ska försöka scrappa lite nu i kväll när det blivit svalare. Vad SKÖNT det är med sommar!!!!

Några armband...

...bidde det i går kväll.

                         


Nu blev det mycket färg! Kände att jag mest gjort i svart och glas så detta var skoj!
Har hämtat inspiration hos Tanja. Hon gör så fina armband!

Fler halsband!

Jag ska försöka att inte gå ner mig för långt i pärlträsket, men var bara tvungen att beställa lite fler i förra vekan. Det har jag pysslat med framför tv:n när jag inte scrappat. Nu har mamma, syrran, svärmor och svägerskan fått nya halsband. En kompis som fyller år nästa vecka ska få ett på posten!

                                                 


              
  


Bubblor!

I förra veckan fick jag några QK tanke- och pratbubblor av Annette på Magdas.
Hon skickade även med några UNDERBARA fåglar från Prima som jag använde på denna layout. Fotona är på Melvin som nu för tiden är omöjlig att fotografera "normalt". Han gör bara en massa grimaser! (Den i mitten är hans egen favorit).


image67

Jag har använt: Papper- Bazzill och MME. Blommor- Magdas egna och American Crafts. Fåglar- Prima (finns under blommor  shopen). Brads, rub-ons, knapp,  stickers och thickers- American Crafts. Band- Carolees creations. QK- pratbubblor och tankebubblor. Penna- Zig.


Här är det Axel som har hittat en låååång mask som han gick omkring med. Visst hade det varit underbart att få veta vad barnen tänker ibland! Här har jag gissat.

image68

Jag har använt: Papper- Bazzill och Melissa Frances. Stickers- Mustard moon. Rub-ons och knappar American Crafts. QK- pratbubblor och tankebubblor. Penna- Zig.

Rub-ons!!!

Jaa, visst finns det många snygga rub-ons! Helene på swescrapbloggen utmanade oss i inspirationsteamet att använda just rub-ons. Här är min layout. Bakgrunden ser svart ut men är marinblå. Allt utom overlayfyrkanten och femman är rub-ons. De turkosa bokstäverna är från rubriken på Hamblys rub-ons.

image66

Jag har använt: Bazzill.  Overlay och turkosa rub-ons - Hambly. Thickers (femman)och vita rub-ons - American crafts. Penna - Zig.

Foton från idag

Har inget skapat att visa upp utan visar lite foton från idag istället. Vi har haft en underbar och solig hemmadag med trädgårdsarbete, grodyngelfångst och fiske. Även lite fågelskådning i trädgår´n fick vi uppleva.

image59


image60


image61


Och så lite blommor!!!
image63
Nävorna blommar!


image64
Pionen är på väg...


image65
...likaså vallmon!


Har scrappat lite i helgen till Magdas och swescrapbloggen men det får jag vänta med att visa...

Färgutmaning

Just nu pågår en färgutmaning på SWEscrapbloggen där färgerna turkos, brun och beige ska ingå. Detta är min tolkning. Det blev en BOM-layout om allt nytt som hänt denna våren. Jag har "klippt mig och skaffat mig ett jobb..." Inte riktigt men nästan. Jag har klippt mig en hel del och blivit blond igen, börjat på en ny förskola och gått upp till heltid (tillfälligt), vi har sålt vår älskade volvo samt köpt ny kamera och bytt mobiltelefon (vilket jag gör ganska sällan). Så här blev layouten:  image58

Jag har använt: Papper- Bazzill, Overlay och rubons- Hambly. Thickers- American Crafts. Journalingkort- MME.
Pin- Nun design. Stämplar- Sassafras lass. Akrylfärg- Making memories.


RSS 2.0