Lekt med playtime!

Playtime heter en ny kollektion från 3 bugs in a rug som nu finns hos Magdas. Jag har lekt med papperen och det var så kul för jag kände att de passade mig och killarna perfekt.Melvin har lärt sig cykla i sommar utan stödhjul!Axel, biltoken, fick en blixtendräkt när han fyllde fyra.Och Melvin har fyllt sex. Snygg tapet han valde till sitt nya rum va? Liiite påverkad av mamma...


SWEscrap igen

Stjärnor och åter stjärnor!Papper- GCD. Rub-ons- Hambly. Thickers, knappar och chipboard- American Crafts. Filtband- Queen&co. Filtdeko- Fancy Pants. Alfabetstickers- Doodlebug.


Färgutmaning Rosa/Lime/Gul:Papper- Bazzill, KI Memories, Scenic Route. Knappar och thickers- American Crafts. Filtband- Queen&co. Chipboard- KI memories.

Måste bara berätta...

...vad sötnosen Axel gjorde i morse. (Det är faktiskt scraprelaterat) Innan vi skulle iväg till förskolan ville han göra ett kort. Han satte sig vid sin sekretär, tog fram ett papper, vek upp saxen och började dra den vassa sidan mot papprets kant. Han måste ha sett mig göra så när jag vill rugga upp kanterna på mina papper! Jag trodde inte mina ögon! Grabben är ju bara fyra år! Vilken scrappare det måste bli av honom!!!

Här är ett minialbum från Jenni Bowlin som jag pysslat med i två dagar. Det finns hos Magdas såklart!Alla papper och rub-ons är från October Afternoon.

Sitter här i min ensamhet

Barnen håller på att skolas in på ny förskola och i förskoleklass. Det känns konstigt att vara hemma alldeles själv.
Jag har försökt greja till bloggen men inser att jag får vänta på att min man hjälper mig. Jag vågar ju inte ändra för mycket. Har i alla fall lagt till lite fler länkar.Papper och alfabetstämplar- KI memories. Chipboard- American Crafts.
Papper- Daisy D. Blommor- Prima. Alfabetstickers- Basic Grey (säkert hundra år gamla). Bling- Kaiserkraft. Punchiella.

Utmaning på SWE

En ny utmaning på Swescrapbloggen. Nämligen att använda följande tre saker:
Textremsor
Akrylfärg
Tre foton


Publiceringar i scrapbooking m.m.


Några nya

Japp, här scrappas det som vanligt men jag blir inte riktigt nöjd. Jag testar lite olika stilar och tekniker för att försöka komma framåt.

Mycket fotomattor:Riktigt spontana foton *skrattar*Gamla papper kan ju vara kul!Rivet, slitet och romantiskt kanske???Kom gärna med synpunkter!

Fått en Award

Tusen tack Anna för denna:Jag som knappt trodde det var någon som kikade in här...
Vilka ska jag nu skicka vidare till...JO...alla goá vänner i Magdas designteam som jag snart ska få träffa igen:
Annika, Carina, Emma L, Emma s, Karin,  Marie, Pernilla och Maria.

Avslutar med en LO jag gjort med ett underbart foto:Papper- Fancy Pants. Epoxy stickers och rubons- Prima. Chipboard och thickers- American Crafts. Knappar.
Allt finns hos Magdas.

Det går som på räls...

...för Melvin att cykla utan stödhjul.En albumsida jag gjort till Magdas med härliga Playtime från 3 bugs in a rug. Ett inlägg med fler sidor och kort kommer snart i Magdas blogg.

Söt som socker......är han.

Mer Thailandfoton

Jag får trösta mig med att scrappa dessa foton när alla foton från förra veckans semester i skåne FÖRSVANN! Helt underbara foton på strandbad, kvällspromenader, barnens lek, familjefoton m.m. är nog borta för alltid.
Ja, ja, det kommer fler tillfällen...Papper- Prima och Scenic Route. Rub-ons- Hambly. Blommor- Prima. Thickers- American Crafts. Punchiella- Tack snälla Emma för dem!Papper- October afternoon och Bazzill. Lace- KI memories. Filtblommor- Prima. Brads- Youdo. Alfabetstickers- Making memories. Fjärilstämpel- Inkido.

RSS 2.0