Även jag...

...föll för de ursöta uggletröjorna på Lindex. Axel blev överförtjust i den brun/rosa och jag känner mig som en stolt genustänkande mamma!

image178

Jag har använt: Papper- Love Elsie. Chipboardramar- Li´l Davis. Blomma, stickers, akrylfärg o knappar- Making memories. Rub-ons- Hambly. Stickers, band o frills- Doodlebug. Knappar- American Crafts.

Nu har jag tokslut på gluedots och limpennan är kruttorr men SNART kommer paketet jag beställt från Magdas. Och det blev ju lite fler saker...

EOV v.34

Nu startar ytterligare en ny utmaning på SWE scrapbook, nämligen Ett Ord i Veckan! Första ordet är "Fascination". Visst är detta ett fascinerande djur! Så ofantligt stora.

image176

Jag har använt: Papper- Crate. Mask- Heidi Swapp. Rub-ons- Hambly. Stickers och thickers- American Crafts och Ki memories.

På samma blogg finns en ny härlig färgutmaning. Det var lite kluriga färger, i alla fall för mig!

image177

Jag har använt: Papper- Bazzill, Ki memories o Creative imaginations. Chipboard- Making memories o Li´l Davis. Rub-ons- American Crafts, Junkitz o Making memories. Stickers- Ki memories. Band.

Liggande 15*30

Min första liggande sida i detta format och den till Magdas. I senaste DT-paketet fick jag med denna overlay från Hambly och jag fattar inte varför jag inte har köpt den tidigare. Den är helt underbar. Den går nog att använda på allt. Måste ha meeeer!

image175

Jag har använt- Papper- Bazzill  o Love Elsie. Overlay- Hambly. Stickers, knapp o band- American Crafts. Stickers (2:an) - Mustard moon. Brad- Making memories. Blingblomma- Magdas egen.


Två sidor...

som jag skickade in till scrapbooking m.m. som inte kom med. Den första är jag nöjd med men den andra...hm.


image173

Jag har använt: Papper- Junkitz, Ki memories. Stämplar och stickers- Ki memories. Knappar- Autumn Leaves. Rub-ons- American Crafts.

image174

Jag har använt: Papper- Crate o American Crafts. Brads- HOTP. Stämplar- SassafrasLass. Rub-ons- Hambly. Spets.


Semesterbilder

Vi var verkligen duktiga på att fotografera under vår semester!
Det är så härligt att ha en massa fina sommarbilder att välja bland när man ska scrappa.
Här är två sidor jag gjort till Magdas. Härliga papper från Dreamstreet och Elsie.


image170image171    

En gammal amazon...

Inte nog med att jag fick hänga med pappa på en massa bilträffar och veteranmarknader när jag var liten. Nu ska hans barnbarn också invigas. De är dock inte helt främmande för detta utan tycker det är riktigt roligt! Deras favorittidning är motorbörsen.
Det ska börjas i tid...

image168

Jag har använt: Papper- Bazzill, Scenic Route. Stickers och knappar- Making memories. Penna- Zig.


Hemlisar

image164

Nu har detta projekt dragit igång på SWE scrapbook. Det ska bli en spännande resa och jag tänker försöka vara med varje vecka. Här är min första. Försökte få lite 70-tals känsla.

image167

Jag har använt: Papper- Ki memories och American Crafts. Diecut-ram- MME. Chipboardknappar och stickers- Love Elsie. Knapp- American Crafts. Rubons- Hambly.

Färginspiration!!!

Denna sida gjorde jag till en färgutmaning som pågår nu på swescrap. Färgerna är turkos, rosa, limegrön, vit/genomskinlig och silver. MUMS!!!
Jag gillar verkligen färgutmaningar. Det passar mig som älskar att "matcha".

image162  

Jag har använt: Papper - Ki Memories. Overlay och rub-ons - Hambly. Fågel - Prima. Hattnål - Nun Design. Strickers Ki memories och American Crafts. Knappar - American Crafts, SEI m.m. Stämplar - Ki memories och Upsy Daisy Designs. Akrylfärg- making memories.

Jobb, jobb, jobb

Ja, det märks att semestern är slut och jobbet återigen upptar mycket tid och energi. Inget scrappat på hela veckan och ingen uppdatering här heller...Fick i alla fall ett roligt paket med posten idag som jag beställt från USA.

image160

Det blev lite dyrare än jag först trott då frakten landade på 22(!) dollar, vilket jag tycker är mycket. Men, men. Denna shop har i alla fall hyfsade priser ex. 3 dollar/st för Queen&co-banden och de finns ju inte att få tag på längre i sverige nu när jag väl fattat att jag MÅSTE ha dem.
Får se om detta kan sätta fart på inspirationen!

Mer Andy Warhol

Japp, kunde inte motstå att göra ännu en sida med Andy Warhol som inspiratör. Denna blev dock lite mer romantisk men färgstark är den i alla fall. Har även här följt Emmas skiss men har vänt på den. Glöm inte att delta i tävlingen hos Magdas. Vinnaren får ett pris bestående av ett bokpaket värt 1000 kronor!

image159

Jag har använt: Papper- Bazzill, BoBunny. Overlay- Hambly. Rub-ons- American Crafts. Penna- Zig. Stämpel- Upsy Daisy Designs. Allt finns hos Magdas.

Min första 15*30

Nu har även jag provat detta format och det var himla roligt! Det blir absolut fler. Frågan är nu om det finns några album till dessa? Någon som vet kanske?
Ja, ja, det dröjer väl innan man kommer så långt. Jag har ju 55 stycken 30*30 sidor som ska in någonstans!!! Inser att jag behöver fler album. Det har varit en produktiv sommar vill jag lova.
Denna sida gjorde jag i alla fall till Magdas och där finns allt material. Jag är verkligen förtjust i thickers och skulle nog kunna ha dem på alla mina sidor!

image158

Sötaste kompisar!

Detta foto är ett av mina absoluta favoriter.

image156

Jag har använt: Papper- Bazzill, Scenic Route. Rub-ons- American Crafts och Hambly. Thickers- American Crafts.

Tack för titten!

DaisyD!

För några dagar sedan fick jag ett härligt paket från Annette på Magdas. Det innehöll bl.a. dessa underbara papper från DaisyD.  Nu för tiden gör jag en del lite mer romantiska sidor, vilket jag aldrig hade trott för ett tag sedan. Det är väl därför man aldrig tröttnar på denna hobby heller, det kommer hela tiden nya saker, nya stilar och det finns så många olika sätt och tekniker att scrappa på.
Tack Annette för att du utmanar mig att prova!

image153


image154


image155

Allt material finns hos Magdas.


Veckans utmaning...

Swescrap är att scrappa om sina olater. Inte så roligt att erkänna dessa kanske...
Detta är en av mina: 

image150   

Jag har använt: Papper- MME. Stickers- American Crafts och Ki memories. Rub-ons och overlay- Hambly. Stämplar- Upsy Daisy Designs. Spets- från Magdas. Fågel- Prima.

Andy Warhol

Ja, det är temat på Magdas nya tävling. Andy Warhols verk är verkligen färgstarka, annorlunda och inspirerande. Jag fick äran att göra en inspirationssida till tävlingen. Superkul! Tack Annette!

image149

Jag har använt: Papper- Bazzill. Overlay- Hambly studios. Blommor- Magdas scrapbooking. Brads och akrylfärg- Making memories. Thickers- American Crafts. Allt finns hos Magdas.

Jag lekte lite i photoshop och hittade många roliga funktioner!

Rosa, orange, turkos och vit

Denna sida har jag gjort till veckans färgutmaning på Swescrap. Härliga sommarfärger!

image148

Jag har använt: Papper- Bazzill, MME, Basic Grey. Stämplar- Upsy Daisy designs. Rubons- American Crafts. Stämpeldyna- Versa. Penna- Sakura.


I väntan på...

pappa.  Axel sitter och väntar och tittar på när Benny klipper gräset. Han är för söt!
Sidan är till swescraps skissutmaning denna vecka.

image147

Jag har använt: Papper- BoBunny. Diecut- MME. Spets- finns hos Magdas. Stämplar- Ki memories. Rubons- American Crafts. Broderitråd.

Tavla, skärbräda och albumsida...

...som jag gjort till Magdas. Tavlan står på en tavellist i min pysselhörna. Stämplarna är HELT underbara!

image143

Jag har använt: Akrylfärg- Making memories. Tygpapper- Love, Elsie. Stickers och knappar- American Crafts. Stämplar- Upsy Daisy Designs. Rubons- Hambly. Blomma- Magdas scrapbooking.


Denna skärbräda har jag gjort till våra goda vänner som vi semestrade med. Vi försökte här fånga våra ursöta barn på en och samma bild. Det där med arrangerade kort är inte så lätt minsann...

image144    

Jag har använt: Papper- Chatterbox. Thickers, rubons, brads och band- American Crafts. Stämpel- Upsy Daisy Designs.

På denna albumsida har jag använt foton från förra sommaren. Jag älskar verkligen Love Elsie-papprena! De inbjuder till att släppa normerna och bara leka och ha kul!

image146

Jag har använt: Papper- Bazzill, Love Elsie. Thickers, rub-ons, brads, filtblommor och knappar- American Crafts. Akrylfärg- Making memories. Penna- Zig. Band- Carolee?s Creations.

Kolmården!

Gjorde en LO häromdagen med foton från Kolmården. Vi fick se så söta björnungar som lekte med varandra!

image142

Jag har använt: Papper- MME. Stickers- American Crafts. Overlay- Hambly. Chipboard- Li´l Davis. Akrylfärg- Making memories. Penna- Sakura.

Scrappat, scrappat och scrappat!

I måndags hade jag en hel dags scrapping! Jag fick gjort sju sidor (varav 6 till swescrap) och påbörjade dessutom två sidor med barnens födelsedagar. Dessa gjorde jag klart idag:

image140


image141

Jag har använt: papper- Bazzill, Scenic Route, Love Elsie och Sassafras Lass. Thickers, filtblommor (som jag klippt stjärnor av) och band- American Crafts. Chipboard- Pressed Petals (tror jag). Akrylfärg- Making memories. Brads- Doodlebug. Pennor- Zig och Sakura.


RSS 2.0