Äntligen!

På lördag startar vi vår nya scraplivsblogg. Missa inte detta!!!


SWEscrap
Härlig höst!Har scrappat med de nya underbara Cratepapperen Lemon Grass! Jättefina trots att de inte är turkosa ;-)

Jullayouter

För ett tag sedan gjorde jag några layouter med jultema till scrapbooking m.m. De kom inte med så då kan jag ju visa dem här. Däremot så har jag några julkort med i tidningen. Riktigt kul !!!Kolla in Axels söta "ej öron, ej öron"

Visst längtar man lite till julen!

En underbar helg

I helgen var det DT-träff hos Annette och det var lika roligt denna gång. Tusen tack Annette för allt gott!
Tack Karin och Linda för trevligt ressällskap. Jag fick gjort några layouter och kort men inget jag kan visa ännu... Däremot kan jag berätta om två saker jag testat för första gången, nämligen Pearl Maker och Dabbers. De var riktigt roliga, lättanvända och snygga. 

Nu finns ett inlägg i Magdas blogg om sommarfoton och KI memories. Mina är väl mer semesterfoton... men visst ser det härligt ut!


Träd och Cutie pie

Nu finns ett inlägg i Magdas blogg om trendiga träd. Det finns en massa snygga trädpapper i shoppen också!
Papper- Dream street papers Miss Fit, Cheeky. Lace cardstock- KI memories. Chipboardknappar- Love Elsie. Chipboardhjärta- Heidi Swapp. Thickers- American Crafts.

Papper- Making memories Jack Varnished dot och stripe. Till stammen Basic Grey Offbeat Novel. Rub-ons från Hambly och Magdas blingblommor.


Och så har jag scrappat med härliga Cutie Pie. Läs mer om dem i Magdas blogg.Papper- Cutie Pie Birdies. Lace Cardstock-Ki memories. Magdas blommor. Inkidostämplar fjäril och kalender färglagda med promakers. Stjärnbrads- Making memories. Thickers- American Crafts.Till helgen bär det iväg till Magdas DT-träff. Det ska bli sååå kul att få träffa alla gamla och nya kollegor!

RSS 2.0