October i Juli

I förra veckan handlade jag bl.a. October Afternoons papper och rub-ons hos Magdas. Helt underbara!
Jag har gjort lite grejer som jag skickat till scrapbooking m.m. men inte denna:Annars har vi precis tapetserat färdigt i hallen.

Före:


Efter:Mycket lugnare och finare med grått itället för terracotta! Egentligen hade jag velat ta bort valvet men det blev för mycket jobb...

Hey Dude!

Nu finns ett inlägg i Magdas Blogg med dessa urläckra papper!Snart åker vi...

...till Halmstads äventyrsland igen. Sommarens höjdpunkt för barnen!
Piprensutmaning på SWE.Papper- American Crafts, KI memories och Bazzill. Blommor- Prima. Brads- YouDo. Blingstenar- MME. Paperfrills- Doodlebug. Chipboard- American Crafts.

Till Magdas

I förra veckan fick jag ett härligt paket från Annette på Magdas som jag pysslat med det senaste. Det var riktigt roligt att komma igång igen med scrappandet. Tyvärr är det inget jag kan visa än...joo ett kort:Papperen är Creative imaginations Cutie pie boy.

Här är lite saker som visats på Magdas blogg det senaste.Papper från Making memoriesPapper från WeRmemorykeepers.
Papper från Sassafras lass.

Nygammalt till SWEPapper- Scenic Route.Papper- Scenic Route och Rusty pickle. Anteckningskort- Jenni Bowlin. Blomma- Magdas. Stämplar- Rusty pickle.Papper- KI memories och American Crafts. Filtband- Queen&co.Papper- Prima målat med Promakers, American Craft och MM.

Äntligen...

...lite tid över för en uppdatering. Flytten är klar, alla flyttlådor är uppackade och en ny altan är lagd. Det börjar arta sig!
Så här blev fondväggen i vårt vardagsrum.En världskarta blev det på väggen också. Vi är riktigt nöjda med den.Altanen har tagit över hela baksidan och gräset är ett minne blott.Äntligen har jag kunnat ta upp trädgårdsintresset igen. (Jag har inte ens sett tio sniglar här sedan vi flyttade in)
En liten rabatt med blommor jag hämtat hos mamma.RSS 2.0