Minialbum...

...till Scrappiz 4:e deltävling. Detta har jag pysslat med i Norrland. Jag valde lite material som jag tog med mig och det blev mycket Elsie! Det var faktiskt ganska smidigt att inte ha för mycket saker att välja på. Självklart hade jag glömt lite smått och gott så jag fick göra det sista hemma.

                    

Jag har använt: Minialbum- Mema Designs. Papper, chipboardknappar, rubons och alfabetstickers- Love Elsie. Chipboardram Li´l davis. Akrylfärg, brads och alfabetstickers- Making memories. Paljetter och brads- Doodlebug. Filt. Broderitråd. Floss- Karen Foster. Band- Ki memories, Åhlens. Brads- SEI o Queen&co. Knappar- American Crafts, SEI m.m. Rub-ons- Hambly. Fågel- Prima. Stämplar- Upsy Daisy. Öljetter och piprensare. Penna- Sakura soufflé.

Tillbaka...

...efter en semester i Norrland. Vi har haft det underbart med goa vänner och FINT väder.

Gjorde färdigt en LO idag som jag påbörjade innan vi åkte:

image131

Jag har använt: papper- MME. Chipboard- Li´l Davis. Akrylfärg- Making memories. Paperfrills och stickers- Doodlebug. Knappar och penna.

Jag har faktiskt haft med mig ett litet scrapprojekt på semesten. Ett minialbum till Scrappiz vår- och sommartävling. Det kommer visas här inom kort.

Lata dagar?!

Vi har varit hemma ett par dagar nu och haft kalas, lagt nytt golv och scrappat ( jag alltså). Dessa fina saker fick jag i födelsedagspresent. Det blev visst mycket rosa!

image128

Den allra sötaste femåring:

image127

Idag tog vi oss en tur till Alingsås. Snälla Sanna på Pappersbiten lät mig få en tjuvkik i hennes nya butik. Det kommer att bli så fint! Detta kom jag hem med:

image129

Jag kom också hem med ett helt underbart brickbord från "Village".

Det mesta som  jag scrappat är till Swescrap, men denna kan jag visa:

image130


Vatten, vatten...

Det passar ju bra med detta tema nu i översvämningarnas tid. Men det hann ju i alla fall vara lite sommar innan regnet kom och då togs dessa foton. sidan är till Swescraps månadstema.

image123

Jag har använt: Papper- Bazzill och Scenic Route. Filtblommor, band och rub-ons- American Crafts. Paljetter och brads- Doodlebug. Fågel- Prima. Stämplar- Ki memories.

Jag har ju helt glömt att kommentera min finalplats i SBM. Är sååå lycklig över denna och att få berätta det!!!

                                                                image124

Grattis till vinnarna Ulrika, Marie, Smulan och alla de andra finalisterna!

Skapa från köket!

Just nu utmanar Monnah oss att använda något från köket på Swescrap. Här har jag använt knäckformar som jag klippt lite i. Tycker de är riktigt roliga med stjärnor och allt. Lite annorlunda färgkombo blev det!

image122

Jag har använt: Papper- Li´l Davis. Fotoram- MME. Gem- Ki memories. Fågel- Prima. Clearstamps- Sassafras Lass. Paljetter- Doodlebug. Minibrads- Queen&co. Knappar och penna.

Vi är just hemkomna från Skåne. Detta år hade stugan som vi brukar bo i en sjö bredvid sig! Men den torkade snabbt undan för vi fick riktigt fint väder. Höjdpunkten på resan var besöket på Äventyrslandet i Halmstad. Jag kan varmt rekommendera det för barn i åldern 3-5 år.

Freestyle?!?

Igår kväll gjorde jag ett försök att freestyla lite och inte tänka och planera så mycket. Det var riktigt roligt och snabbt gick det. På swescrap utmanar Åsa och Helene oss att freestyla loss!


image121

Jag har använt: Papper och band -  Ki memories. Knappar - American Crafts och Doodlebug. Rubons, stickers och akrylfärg - Making memories. Tygetikett - Magdas scrapbooking. Fotohörn, pennor och broderitråd.

Melvin är såå intresserad av siffror och bokstäver just nu. Han avverkar pysselböcker på löpande band och önskar sig fler när han fyller år.


Till Skåne!

Joo, imorgon bär det av till Skåne för några dagars trevligt sällskap med kära vänner i en mysig stuga. Hoppas vi inte regnar bort...
 Jag passar på att visa en LO jag gjort till Magdas med ett foto från förra årets Skåneresa. Vi stannade och badade i havet vid Tylösand.

image119

Jag har även gjort ett semesterhäfte som vi ska ha med oss. Där tänker jag skriva lite minnesanteckningar om vad vi gör och barnens kommentarer!

image120

Jag har använt: Papper- Love Elsie Toby. Filtblomma, knappar, thickers, stickers, brads, rub-ons och band- American Crafts. Fågel- Prima. Chipboard- Basic Grey. Akrylfärg- Making memories.
Allt material kommer från Magdas.

På återseende!

DubbelLO

till SWEscrap. Det kändes lite ovant att göra en dubbel, för det blir mest enkla nu för tiden. När jag började scrappa gjorde jag alltid dubbla för jag tyckte det blev snyggast i albumet med enhetliga uppslag.

image114

Jag har använt: Papper- Ki memories, Scenic Route o Bazzill.Akrylfärg- Making memories. Thickers- American Crafts. Journaling tickets- Jenni Bowlin.

Här är en av de första dubbla layouterna jag gjorde på lösa blad. Den gjordes efter en skiss på Scrappiz veckoutmaningar i början på 2006. Lite kul att se tillbaka...


Scrappad skärbräda!

Jag blev så inspirerad av några scrappade skärbrädor jag hittade på twopeas att jag ville testa att göra en själv. Jag hade en bild i huvudet hur själva skärbrädan skulle se ut, lite gammaldags och i trä. Men i butikerna fanns det bara tjocka fyrkantiga i trä eller plastskärbrädor. Hm...till slut gav jag upp och skar ut en i tjock kartong istället. Material och arbetsbeskrivning finns hos Magdas.

image112


RSS 2.0