Dubbelt boende

Ja, just nu har vi två hus och det är lika mycket att göra i bägge! I fredags fick vi nycklarna till vårt nya hus och i helgen har vi kört lådor, trädgårdsmöbler och barnens cyklar. Oj vad de har cyklat! Fram och tillbaka på cykelvägen framför huset. *Lycka*
Renoveringen har gått framåt också. Alla taken på övervåningen är nu vita istället för furufärgade. Tack snälla S ch M för hjälpen! Vårt sovrum är helt klart. Tusen tack till A och S för det.
Sovrummet före:

image431

Och efter:
image432

Näst på tur står tapetsering av barnens rum. Bilder kommer när det är klart.
Jag fick frågan hur det känns att lämna huset i Sjuntorp och visst känns det konstigt och vemodigt. Vi har bott här i tio år och renoverat allt (framförallt min stackars snickarpappa har arbetat hårt och det är väl det som känns värst). Huset har charm och ljus MEN det är litet och på vägen utanför kör många som tokar fast det är 50. Inte en chans att det går att släppa ut barnen på den än på många år. Det har inte varit ett lätt beslut men på det stora hela känns det riktigt bra.

Kommentarer
Postat av: Carina

Men oj så fint det blev! Vilken härlig tapet :-) Förstår att det känns vemodigt att lämna huset, det såg så fint ut...men men som sagt ibland får man väga för- och nackdelar.
Ha det gott!
Kram

2008-06-04 @ 20:54:53
URL: http://www.cinodesign.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0